Jeg har altid selv kæmpet med at holde styr på passwords, for man har snart SÅÅÅRH mange, til alle steder, en konto til hver hjemmeside/service man måtte støde på gennem livet. Og hvilket system bygger man så op? Samme password alle steder?
En fødselsdag blandet med et navn?
Der findes meget skræmmende raporter på hvad folk bruger af passwords.
Nogle bruger sågar ORDET, ‘password’ som deres kodeord.

20 år i IT-verden skal nu bruges til noget fornuftigt, så jeg vil gerne tilbyde dig/jer en gemmegang af dit IT-liv. Den første halve time er GRATIS, for at finde ud af om jeg overhovedet kan tilbyde/bidrage med noget til gavn for dig.
Efterfølgende timepris 500,- eller et samlet tilbud på flere ting/områder vi kan gennemgå stille og roligt.

Hvad kunne det så være?
Jeg har selv meget stor gavn af at holde fuldstændig styr på min mailboks og har indført et ”system” som gør det let og overskueligt for mig at rode rundt i mails, mapper og prioritering af opgaver.

Hvad med din kalender?
Den elektroniske version ano 2020.
Jeg indførte Google kalenderen i mit liv for år tilbage, men jeg kæmper jo også selv med at få den brugt og lagt tingene korrekt ind i den. Og hvordan med din partner, ægtefælle eller venner du forsøger at koordinere events, møder, fødselsdage med???

Google syntes jeg, gør det nemt at dele, overskue og opdele i forskellige kalendere (f.eks. en til arbejde og en til det private). Og hele deres platform er jo gratis.

Er der andet jeg skal hjælpe dig med???

Dit WIFI? Printeren, en hjemmeside, så finder vi også ud af det.

Kærlig hilsen Lars

Categories: Business

0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.